En av de søteste tingene du kan se på Instagram eller Twitter, er når du ser par eller familier som har samme klær på seg. Det er ganske bedårende, men kanskje også litt irriterende om du du ikke har en kjæreste. De fleste liker å gjøre slike ting i et forhold og da er det jo bra at man faktisk finner hettegensere som er unisex, altså modeller som passer alle bra. De er som oftest litt løsere i formen, da menn tradisjonelt sett er større enn kvinner, men det har sin sjarm og det er jo en grunn til at det er ganske populært. Det avhenger litt på synspunktet ditt, men om du ikke har forsøkt det enda, så lover vi deg, det er ganske gøy å gjøre.

Unisex innebærer jo klær som er kjønnsnøytrale og som du ikke kan forstå at tilhører et kjønn ved å bare se på de. Det er et interessant konsept, og det er definitivt noe som er i tidsånden vi lever i dag. Hvor mange som utnytter denne muligheten er dog mulig å debattere, men å ha en hettegenser som passer både deg og kjæresten, og ser helt lik ut kan jo være gøyalt å teste ut. Det er jo ikke hele sortimentet, så det at man har en slags underkategori med dette er helt ok etter vår mening.

Det er også gøy at det finnes barnemodeller som kan være en fin måte å lære barn hvor like vi egentlig er, selv om vi ser annerledes ut. Og har du en jente og en gutt så kan du jo være gøy å teste ut hoodies for begge to, se hvem det passer best? Det som da kan sies at du kommer til å finne noe du liker og som passer deg, noe som tross alt er det viktigste.