Uansett hva du gjør så påvirker det omgivelsene rundt deg. Det er liksom ikke til å komme utenom. På samme måte som når en ku slipper ut gass så påvirker det miljøet, så har også dine handlinger potensielle konsekvenser for det som eksisterer rundt deg. Og om du ikke er bevisst på det, så er det på tide å bli det. Ikke fordi du nødvendigvis har vært et dårlig menneske eller noe slikt, langt i fra. Mer at folk ikke er klare over hvilke typer av konsekvenser deres handlinger kan ha. Det med kuene er faktisk en seriøs bekymring, men der jo ikke sånn at vi kvitter oss med kuer akkurat.

Det er mye du kan gjøre for å forbedre situasjonen på din egen måte. Vi vet at folk sier det er lite enkeltmennesker kan gjøre og at det ikke er effektivt. Men det å velge miljøbevisste produkter er smart, og noe som man faktisk bør gjøre. Faktisk talt så finnes det ingen unnskyldninger for å unngå det. Aller minst stil når det kommer til klær og hoodies, da de er like kule og fine som andre laget av annet material. Da er det vel ingen unnskyldning. I tillegg så er det lite som er mer komfortabel å ha på seg enn fairtrade bomull som er økologisk.

Det er jo slik om man finner et like godt, eller til og med bedre, alternativ enn det man har brukt tidligere, som er miljøbevisst og som har samme pris, da er det jo bare fornuftig å velge det. Man har faktisk et ansvar, og ser man bra ut samtidig, som vi håper å hjelpe folk med, så er det jo vel bare bedre? Det du sannsynligvis også kommer til å oppleve, er at du føler deg bedre om deg selv, fordi du gjør en innsats.