Det er lite som er mer komfortabelt å ha på seg som en hettegenser. Spesielt om det er et godt material, som også kan holde deg varm. Det er uvanlig at du kan ha dette på deg når jobber, men det finnes visse “hippe” arbeidsplasser som tillater det. Det er klart, du kan ikke gjøre det på DNB, men så forventer man ikke det heller. Uansett så er komfort veldig viktig, og da man er på jobb i flere timer så er det jo greit å ha en hettegenser.

Kanskje spesielt om du jobber med bygg, eller i jobber som er mer fysiske i karakter. Da er det midt i blinken, de kan holde deg varme samtidig som de føles bra. Om du gjør dette, og firmaet du jobber for har litt penger så kan de jo faktisk bruke dette til å gjøre en reklame ut av det hele. Det å spre et varemerke for en billig penge fungerer som oftest veldig godt. Du har sikkert sett de selv, når du har gått forbi noen med et trykk på, så ser du plutselig at det er et firmanavn som står på fremsiden, eller baksiden. Og det er jo interessant, fordi du husker navnet. Igjen, billig merkevarespredning er smart og en fornuftig måte å gjøre det på.

Ofte ser man selskap bruke mye penger for å markedsføre seg, men det å være rett og slett synlig på gata, med en logo og et navn som man husker kan vise seg å være vel så effektivt som noe annet. Du finner masse ulike typer av hettegensere så det er jo bare å se noen som passer deg og ditt selskap. Spesielt nyttig er det jo om det du driver med er ungt og innovativt, da pleier man å bruke slike klær, noe som kan være til ens fordel.