Det er mange ting man kan gjøre med klær og hovedsaken er å være kreativ med det og gjøre det på en måte som passer til logoen eller trykket du har. Det er ikke noe poeng i å nedgradere logoen til en slags underrolle, da den er det viktigste på selve hettegenseren. Det er faktisk noen som har trykket på selve hetta, så når folk tar på seg hetta så har man logoen eller trykket over ansiktet. Det er definitivt kreativt, men det er dog ikke helt optimalt, fordi trykket er ikke synlig hele tiden, noe man ideelt sett vil ha, vil vi i hvert fall tro.

Noen trykk strekker seg over hele genseren, altså både på fremsiden og baksiden, da som oftest med store bokstaver som har noe modig å si. Igjen, det er en smart måte å gjøre det på, men det er ikke sikkert at det fungerer like bra, om poenget er at folk skal lese hva som står. Det passer ikke seg helt å be folk om å snu seg rundt slik at du kan lese hva som står der, med mindre du kjenner personen ganske godt. Ellers så er det jo mote i det, om man vil vri det på den måten, noe som man kan helt klart gjøre.

Om man vil ha trykket til å være synlig og lettlest, så bør man holde det enkelt, og det betyr enten bak eller foran. Eller begge deler, men ikke at det er liksom en hel setning fra fremsiden til baksiden. Det kan fungere bra, og om man har litt ekstra på hetten som en liten bonus så kan det også være litt gøy. Det er mange ting å velge mellom når det er snakk om plassering, men det er smart å tenke gjennom det skikkelig og se på det fra mange synsvinkler.