Det som hettegensere virkelig representerer er avslapping. Det er deilig å ha på seg, og gir en uformell stemning som kan være greit å ha noen ganger. Ikke alt behøver å være så utrolig formelt og “fint” da det noen ganger fungerer best å ha det avslappet. Det er kanskje noe man bør se mer på når man har ulike arrangement eller messer og man gjør det obligatorisk å ha på seg en skjorte. Det ser kanskje litt mer proft ut, men samtidig så har det en viss kulde i seg også, som kanskje folk ikke liker. Ikke at hettegensere behøver nødvendigvis å være så billige, selv om det er mest naturlig da.

Det som er også smart er å ha en hettegenser med logoen til selskapet på. Det gjør at folk husker deg og kjenner deg igjen umiddelbart. Vi vil foreslå at det er viktigere enn å ha på seg en fin skjorte, bare fordi man liksom vil se fin ut. Det er ikke poenget med messer, hvor det er mer viktig at man legger igjen et stort inntrykk hos folk som besøker. Slikt er ganske viktig faktisk, og vi føler at det gir en bedre, mer løssluppen stemning. Det gir en form for tilgjengelighet som ikke alle helt forstår viktigheten av.

Man vil jo selge seg selv, og sitt produkt. Ingen lykkes med det ved å bare se fin ut. Det å være minneverdig er viktig og har man logoen så klart og tydelig presentert så vil vi anta at man husker det ganske bra da. Så det avhenger litt på hva man føler er viktig og det er visse som insisterer på å være ultraproffe, selv i situasjoner som kanskje kan tilsi at en annen stil passer litt bedre. Vi vet i hvert fall hva vi foretrekker av disse to mulighetene.